Venus Fiore, Freeze, Freeze Plus, Legacy, Velocity, Versa i Viva aparati

 • Venus Legacy™ je prvi i jedini FDA odobreni uređaj sa 4D™ tehnologijom – kombinira Multi-Polar Radio Frequency (RF), Pulsna elektro magnetska polja (PEMF) i VariPulse™ tehnologiju (VP), sa RealTime Thermal Feedback.

 • Najnoviji diodni laser za uklanjanje dlaka sa zlatnim standardom učinkovitosti i sigurnosti koji donosi pozitivan ROI. Svestraniji i lakši za korištenje od ostalih uređaja i pruža tretmane koji su brži, udobniji i sigurniji za sve tipove kože.

  Venus Velocity ™, uz dokazanu učinkovitost diodne laserske tehnologije, osigurava optimalnu ravnotežu između visoke energetske apsorpcije melanina kromofora i dubokog prodiranja u kožu, što ga čini sigurnim i učinkovitijim za sve tipove kože, uključujući i tamniju kožu.

 • Venus Versa je estetska platforma za lice i tijelo sa 4 tehnologije: PEMF, Multi-Polar RF, SMART PULSE IPL, Nanofrakcijska radiofrekvencija

 • Venus Viva™ postiže nevjerojatne rezultate pomoću NanoFractional Radio Frequency™ (RF) uz pomoć SmartScan™ tehnologije koja će unaprijediti Vašu uslugu sa impresivnim rezultatima, povećati zadovoljstvo klijenata i donijeti brz povrat investicije.

 •                                                                                                      Soon!

 • Neinvazivni, bezbolni medicinsko estetski tretmani sa (MP)2 tehnologijom – kombinacija radiofrekvencije i magnetne stimulacije. Venus Freeze je odobren od strane FDA za bore i za neinvazivno uklanjanje celulita i zatezanje kože

 • Multi – Polar Radio Frequency (RF) – Zatezanje kolagena, sinteza kolagena, limfna drenaža, lipoliza

  Pulsno elektro magnetsko polje (PEMF) – Sinteza kolagena, proliferacija (umnožavanje) fibroblasta

  RealTime Thermal Feedback – Feedback grafikon, integriran u aplikatorima, neprekidan kontakt s kožom

  Automatic Temperature Control (ATC) – Jednostavan odabir ciljane temperature pogodne za različito mjesto tretiranja