O nama

Home/O nama
O nama 2017-07-01T16:27:45+00:00

MED EST – medicina estetika je dio tvrtke GiM Med d.o.o. koji se bavi uvozom i prodajom medicinske i dermoestetske opreme. Opremamo klinike, poliklinike, ordinacije i privatne prakse u domeni fizikalne terapije, rehabilitacije, sporta, dermatologije, dermoestetike i estetike.

Svoju kvalitetu dokazujemo edukacijama i organizacijom stručnih seminara te davanjem consulting usluga i planiranja.

Ističemo se profesionalizmom, znanjem i iskustvom. GiM Med d.o.o. zapošljava zdravstvene djelatnike te mnoštvo vanjskih suradnika iz medicinske struke (liječnici, fizioterapeuti, kozmetolozi).

Od 2015. godine smo zastupnici Venus Concept Ltd. (Venus Legacy, Venus Viva, Venus Freeze, Venus Swan) za cijelu Adria regiju (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Crna Gora)

Od 2014. godine smo zastupnici Erchonia Ltd. (Zerona Green Laser, Zerona Red Laser, XLR8, Lunula laser, FX635 Laser) za cijelu Adria regiju (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Crna Gora).

Od 2004. godine smo generalni zastupnici Iskra Medical za Hrvatsku.

 

GiM Med d.o.o. je tvrtka osnovana 2008. godine, a sljednik je tvrtke Gim Studio d.o.o., odnosno GiM Promet koja je nastala početkom 90-ih godina. Tvrtka je dugi niz godina bila vanjski suradnik tvtke Iskra Medical d.o.o. sa sjedištem u Ljubljani, Slovenija, a 2004. godine otvaramo zastupništvo Iskra Medicala u Zagrebu, te nakon toga počinjemo zastupati brojne svjetske brendove iz područja medicine i estetike., kako u Hrvatskoj tako i u regiji.

Registrirani smo kao medicinska tvrtka (HALMED), te posjedujemo ISO 9001 certifikat upravljanja kvalitetom.

Do sad smo opremili i educirali više stotina klijenata.

Primarni cilj GiM Med d.o.o. je ostvarivanje zahtjeva i očekivanja klijenata pri pružanju naših usluga.

 

Našim klijentima osiguravamo: 

  • Kvalitetu (dobitnici brojnih Eureka projekata i nagrada za inovacije)
  • Certificiranost opreme (CE 0123, FDA, ISO, TUV, CE, HALMED)

  • Edukaciju (prema ISO standardu), dodatna usavršavanja i seminare

  • Certifikaciju (nakon završenog treninga)
  • Podršku 24 sata dnevno 7 dana u tjednu.
  • Produženu garanciju – 24 mjeseci

  • Servis

Osiguravamo visoki nivo educiranosti koje potvrđujemo diplomama, certifikatima i uvjerenjima o stečenom znanju. Specijalizirane edukacije i seminari provode se većinom u Zagrebu, Ljubljani ili na organiziranim stručnim seminarima.Svim klijentima dajemo obuku i edukaciju prilikom instaliranja opreme i puštanja u rad, tako da se sa aparatima može početi raditi već od prvog tjedna.

Kontinuiranim praćenjem zadovoljstva naših klijenata neprekidno poboljšavamo kvalitetu naših usluga oslanjajući se inovativnost, kreativnost i visoku motiviranost naših zaposlenika.

Svoje poslovne ciljeve postižemo kroz razvoj prodajnih aktivnosti i osvajanje novih tržišta, a trajnim unapređivanjem sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001 postavljamo Gim Med d.o.o. u sam vrh regionalnih tvrtki.

Aparati Iskra Medicala su odobreni od HALMED-a (Hrvatska Agencija za lijekove i medicinske proizvode) te su registrirani kao medicinski proizvodi u skladu sa propisima EU.

Cijene naših proizvoda identične su tvorničkim te smo konkurentniji od većine tvrtki na tržištu. Našim kupcima smo osigurali produženu garanciju kako bi im osigurali i olakšali poslovanje. Uslugu pružamo na cijelom teritoriju Republike Hrvatske i u regiji.

 

VIZIJA

Biti najznačajnija regionalna tvrtka dobavljača opreme za dermatologiju, dermokozmetiku i estetiku, a ujedno se dodatno profilirati kroz usluge dobave opreme iz domena fizikalne terapije, wellness-a i spa koncepta, kozmetike te davanja consulting usluga i planiranja.

 

MISIJA

Klijentima osigurati vrhunsku uslugu pružajući im dodatnu vrijednost kroz kreativna i inovativna rješenja na području isporuke kvalitetnih proizvoda i s njim povezanih djelatnosti, vodeći brigu o kvaliteti i profesionalizmu, znanju i iskustvu. Osigurati našim klijentima visoki nivo educiranosti kroz specijalizirane edukacije i seminare, kao i obuku i edukaciju prilikom instaliranja opreme i puštanja u rad. Biti tvrtka koja privlači i razvija izuzetne profesionalce, obzirom da su naši djelatnici i vanjski suradnici isključivo medicinske profesije.

 

POLITIKA KVALITETE

Primarni cilj Gim Med d.o.o. je ostvarivanje zahtjeva i očekivanja klijenata pri pružanju naših usluga. Kontinuiranim praćenjem zadovoljstva naših klijenata neprekidno poboljšavamo kvalitetu naših usluga oslanjajući se inovativnost, kreativnost i visoku motiviranost naših zaposlenika. Upravo su naši zaposlenici i njihova stručnost temelj na kojem zasnivamo naše buduće poslovne uspjehe te smo u tu svrhu osigurali kontinuirano osposobljavanje kroz sve nivoe u organizaciji. Svoje poslovne ciljeve postižemo te kroz razvoj prodajnih aktivnosti i osvajanje novih tržišta, a trajnim unapređivanjem sustava upravljanja kvalitetom postavljamo Gim Med d.o.o. u sam vrh regionalnih tvrtki. Definirajući budućnost, uprava Gim Med d.o.o., svojim načinom upravljanja osigurava: poslovanje u skladu sa svih zakonskim zahtjevima, resurse za provedbu ove politike kvalitete, procjenu usklađenosti sa postavljenim ciljevima, kontinuirano poboljšanje sustava upravljanja kvalitetom.