Medest

NCTF®135 HA – najjači biorevitalizacijski skin booster!

Upoznajte kultni Fillmed Laboratoires proizvod –  NCTF®135 HA!

Najjači stanični aktivator i biorevitalizacijski booster koji nudi jedinstveno injektibilno rješenje koje popravlja sve znakove starenja.

 Cjelovita i jedinstvena formula – hijaluronska kiselina + 59 sastojaka za revitalizaciju kože.  Sastav ovog koktela ostao je isti od 1978. godine. U sastavu ima osim slobodne hijaluronske kiseline, 6 minerala, 12 vitamina, 24 amino kiseline, 5 nukleinskih kiselina, 6 koenzima i 6 dodatnih bioaktivnih komponenata.  

NCTF®135 HA na staničnoj razini djeluje na sve znakove starenja kože. Koži vraća blistav i odmoran izgleda, zaglađuje bore, hidrira, vraća elasticitet i popravlja tonus. Indiciran za ubrizgavanje u epidermis ili dermis u sljedeća područja: lice (uključujući periorbitalno područje), vrat, područje dekoltea, nadlanice te unutarnja strana ruku.

„– Koliko je NCTF dobar govori podatak da se u svijetu svake minute aplicira 13 bočica NCTF-a, što je daleko više od bilo kojeg proizvoda. Preporuka je da se napravi 5 inicijalnih tretmana, prva tri u razmaku od 15 dana te posljednja dva u razmaku od mjesec dana. Prvi rezultati vidljivi su već nakon desetak dana, kada koža naočigled postaje sve bolja i kvalitetnija. Ono što mi pacijenti kažu kada ih pitam što su primijetili je da su im osobe iz njihove okoline rekle da izgledaju svježe i odmorno, već nakon jednog tretmana. Pacijent može očekivati zdravu, hidratiziranu i sjajnu kožu kakvu svi želimo. Također, može očekivati manju bolnost u odnosu na ostale skinboostere jer se NCTF aplicira Nanosoft iglicama koje su vrlo tanke i patentirane tako da se proizvod unese u pravi sloj.“ –Dr. Ana-Maria Lazar (Fillmed edukatorica).

Kako je sve počelo?

FILLMED je 1978. godine osnovao dr. Michel Tordjman, francuski liječnik estetske medicine fasciniran staničnim istraživanjem kako bi se ispravili, usporili i spriječili učinci starenja kože. Inovacije dr. Tordjmana izvorno su imale za cilj pružiti dermatolozima i praktičarima estetske medicine širok raspon rješenja za tretiranje: mezoterapiju, tretmane pilinga i injektiranje hijaluronske kiseline. Godine 1978. dr. Tordjman izumio je Cellular Treatment Factor, moćnu otopinu koja sadrži mnoge bitne sastojke u pravoj koncentraciji, danas poznatu kao NCTF®.

Od 2007. godine i CE certifikata, u ciječom svijetu provedeno je preko 3 milijuna tretmana. NCTF® je postao neophodan za liječnike estetske medicine, a također ga cijene i pacijenti.

Trenutno se intenzivno distribuira u više od 60 različitih zemalja te se svake minute aplicira 13 bočica ovog skin boostera u svijetu!
NCTF® je 2018. dobio nagradu kao jedan od najboljih proizvoda u estetici u zadnjih 20 godina. (2) Polish Association of Dermatology.

O NCTF®u se redovito raspravlja na raznim medicinskim konferencijama, a citira se i u medicinskim časopicima i drugim stručnim publikacijama diljem svijeta, poput Clinical Cosmetology Investigation Dermatology.

Od 2007. godine provedena su mnoga znanstvena istraživanja o sigurnosti i učinkovitosti NCTF®-a u održavanju i poboljšavanju kvalitete kože. Podatke iz ovih studija i kliničkih ispitivanja objavili su 2021. Robin i suradnici u članku “Učinkovitost otopine biorevitalizirajućeg filera za sve aspekte kože: 10-godišnji pristup kroz in vitro studije i klinička ispitivanja u siječnju”.

O NCTF® se redovito raspravlja na medicinskim konferencijama, a citira se u medicinskim časopisima i drugim stručnim publikacijama diljem svijeta, poput Clinical Cosmetology Investigation Dermatology.(JCDSA 11(01) :18-37; DOI: 10.4236/jcdsa.2021.1110 03). Rezultati su pokazali da je NCTF®značajno povećao tonus, hidrataciju i blistavost kože, a pritom je značajno utjecao i na smanjenje pojave bora. Unazad nekoliko mjeseci hit među tretmanima u svijetu je i tretman polinukleotidima, a to je ono što ovaj skin booster nudi od samog početka, 1978. godine.

NCTF®135 HA je najbolje tretirati upravo s NANOSOFT iglicama – revolucijom u estetskoj medicini i jedinim takvim medical deviceom na svijetu! Radi se o najmanjoj iglici na estetskom tržištu. Lagane za korištenje, sterilne, prikladne za bilo koju špricu, kontrolirana i sigurna intradermalna aplikacija. Svaka iglica na vrhu sadrži tri tanke iglice duljine 0,6mm.

NCTF®135 HA i NANOSOFT čine novu perspektivu u pomlađivanju kože –  tretiraju najdelikatnije regije, potpuno sigurna i neinvazivna metoda, na koži ostavljaju minimalna oštećenja i konzistentne papule, omogućuju standardiziranu injekcijsku dubinu, brza i laka procedura tretmana.
Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana, a uz NANOSOFT iglice rezultati su još bolji u manje vremena.

Fillmed Laboratoires je 2023. godine na AMWC u Monacu osvojio dvije nagrade: The Best Aesthetic Device za Nanosoft iglice i The Best Injectables for Skin Revitalization za NCTF® 135 HA!

Slobodno nam se javite za više informacija o proizvodu ! 😊

#nctf #nctf135ha #skinbooster #hijaluronskakiselina #antiage #bore #nanosoft #nanosoftiglice #revitalizacijakože #boosterzaantiage #boosterzarevitalizaciju #nctffillmed #fillmed

Pročitajte ostale Blogove!

Stigli su nam Purasomi!

Talijanska estetska tvrtka Dermoaroma predstavila je liniju Purasomes Tvrtka objašnjava da proizvod isporučen s microneedlingom sadrži faktore rasta i egzosome dobivene iz certificirano-organskog kolostruma goveda,

Read More »
Close
Close
Wishlist
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Close