Medest

Primelase by Sinclair – laser velike snage za bezbolno uklanjanje dlačica

 Primelase je prva laserska platforma koja kombinira različite valne duljine za izvođenje tretmana uklanjanja dlačica na svim tipovima kože — uključujući preplanulu kožu — i na svim tipovima dlačica — uključujući zaostale dlačice s velikom snagom od 4500W i čak 4 valne duljine na izbor..  Primelase je razvio vrhunsku tehnologiju koji omogućuje uklanjanje dlačica kroz cijelu godinu, čak i ljeti!  Zbog velike snage, možete dobiti puno brže i bolje rezultate i gotovo bezbolni tretman. Jedan od najsnažnijih i najudobnijih lasera koji automatski nude visoku preciznost i učinkovitost uz odabir najkraćeg pulsa za svaki tretman. 

Uz ultra kratki puls već od 3ms izbjegava se nepotrebno oštećivanje i zagrijavanje okolnog tkiva. Ovako kratki puls omogućuje u kratkom vremenu postizanje optimalne temperature za uništavanje folikula dlačice. Pacijenti koji su isprobali uklanjanje dlačica ovim laserom potvrđuju koliko je tretman bezbolan upravo zbog ultra kratkog pulsa.

Ovaj uređaj je obogaćen i tehnologijom Crystal Freeze koja omogućuje kontaktno hlađenje koje povećava sigurnost pacijenta i omogućuje praktički bezbolan tretman bez obzira na brzinu tretmana i fluencu koja se koristi. Temperaturom od +5 °C snižava temperaturu kože tijekom cijelog tretmana.
Tretman uklanjanja dlačica na Primelase uređaju moguć je u statičnom modu gdje je srednja frekvencija, a vrlo visoka energija što donosi maksimalnu učinkovitost te dinamični mod gdje je frekvencija visoka, a razina energije niža što donosi udobnost i namijenjeno je za područja velike gustoće i tamnijih tonova dlačica. Dodatni plus ovog uređaja je što nema jednokratnog i potrošnog materijala, a očekivano trajanje aplikatora je čak 40 milijuna pulseva u dinamičnom i 10 milijuna u statičnom modu.

Primelase se osim za uklanjanje dlačica može koristiti i za tretmane vaskularnih i pigmentnih lezija, aktivnih akni i za rejuvenaciju kože.
Iako je novitet na hrvatskom tržištu, u njegovu kvalitetu su se već uvjerile Poliklinika Sinteza gdje ga je isprobala i influencerica i osobna trenerica Martina Boščić (Martina Boss) te Poliklinika Lege Artis.


Ukoliko Vas zanima više o Primelase Exellance uređaju, javite nam se!

#primelase #laserzadlačice #laserzauklanjanjedlačica #primelaseexellance #sinclair #primelasebysinclair #dlačice #uklanjanjedlačica #najjačilaserzadlačice

Pročitajte ostale Blogove!

Edukacija eCo2 by Lutronic

Organizirali smo predavanje i edukaciju o eCo2 uređaju by @lutronic.europe ???Hvala službenoj Lutronic edukatorici Justini Augustaite – Laser expert & clinical trainer na odličnoj prezentaciji ? eCo2

Read More »

FotoFinder Melanoma May

Svibanj je mjesec borbe protiv raka kože! Naša predanost ranom otkrivanju je nepokolebljiva i s oduševljenjem predstavljamo našu ekskluzivnu kampanju FOTOFINDER MELANOMA MAY. Otkrijte nenadmašne

Read More »
Close
Close
Wishlist
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Close