Medest

Zerona 6_ProductShot_44-test
Zerona 6_ProductShot_44-test
zerona-laser (4).Id_592453
zerona-laser (16)
6
Dr. Acra_BA_27
1
25375_387064219940_1325650_n
Shuman_44a

VIDEO: Tijek Zerona tretmana – Poliklinika Bagatin

Zerona

Zerona laser je prvi neinvazivni laser odobren od FDA za preoblikovanje tijela koji efektivno uklanja masnoću i celulit bez negativnih nuspojava koje se javljaju kirurškim metodama.

 • FDA za smanjenje obujma – Mnogobrojna istraživanja su dokazala efektivnost neinvazivne procedure Zerona na preoblikovanje tijela. Zerona tretmanima (6 tretmana tokom dva tjedna) u prosjeku se gubi 10.1 cm.
 • FDA za neinvazivan tretman celulita – Za muškarce i žene, to je drastična promjena više od jednog konfekcijskog broja. Zerona tretmani su 100% neinvazivni i ne uzrokuju modrice, niti ogrebotine.
 • FDA za pretilost -Tokom tretmana nema osjećaja nelagode, anestezija nije potrebna i odmah nakon tretmana možete nastaviti sa uobičajenim dnevnim aktivnostima. Bezbolni tretman, bez vremena oporavka, u samo 30-40 minuta nekoliko puta tjedno 10.1 cm manje.

 

Opis tretmana:

Preporučuje se napraviti 6 tretmana Zerona Laserom kod osoba koje variraju od prosječne do pretile (BMI 20 – 29). Više od 6 tretmana potrebno je kod pretilih osoba sa BMI 30 – 34.

Tretman se radi svaki drugi dan (pon-sri-pet) kroz dva tjedna.

Tretira se cijeli obujam struka i bokova i stražnjice samoskenirajućim laserom.

ZERONA®  je neinvazivna procedura za preoblikovanje tijela koristeći Erchonia ® Laser Scanner. Zerona tretmani su u potpunosti bezbolni. Nema zagrijavanja niti ćete bilo što osjećati tokom tretmana. Prilikom svakog tretmana ćete se susreti sa svojim terapeutom koji će postaviti laserske diode na željena područja te odstupiti na 15-20 min dok se tretira prednji dio tijela, potom će se vratiti kako bi namjestio diode za stražnji dio tijela sljedećih 15-20 minuta. Kada završite sa tretmanom možete se vratiti svojim uobičajenim dnevnim aktivnostima.Tokom tretmana niti nakon tretmana nema nikakvih simptoma osim gubljenja centimetara. Sa laserskom terapijom smanjenja obujma, Zerona emulizira masnoću sa teško dostupnih mjesta tijela i stimulira njen prirodni proces izlučivanja putem limfnog sustava.

Tisuće pacijenata je isprobalo ovu proceduru i u prosjeku su izgubili 10.1 centrimetra u području struka. U samo 30-40 minuta nekoliko puta tjedno možete smanjiti svoj obujam tijela sa velikog na srednji ili sa srednjeg na mali. Ukupno vrijeme tretmana je 30-40 minuta. Vrijeme trajanja tretmana ovisi o protokolu. Tokom tretmana nećete osjećati nelagodnost, nema anestezije i odmah nakon tretmana možete obavljati svakodnevne aktivnosti. Između dva tretmana ne smije proći više od 72 sata. Za bolje rezultate potrebno je piti minimalno 2 litre vode dnevno, vježbati ili barem svakodnevno hodati 30 minuta, jedite manje porcije 5 puta na dan, jedite cjelovite namirnice, nikad ne preskačite obrok, imajte zdrav doručak, izbjegavajte kavu i alkohol, posljednji obrok pojedite barem 2 sata prije spavanja. Uz vježbanje ili hodanje preporučljivo je dan poslije tretmana doći na limfnu drenažu kako bi se ubrzao proces detoksikacije.

 

Tko je kandidat za Zerona tretman?

Gotovo svi su kandidati za tretman Zerona laserom. Čak i ljudi koji nisu debeli mogu gubiti centimetre. Razgovarajte sa svojim terapeutom o zdravstvenom stanju i pitajte što god Vas zanima. Tretman se ne preporuča kod osoba koje imaju poremećaj imunološkog sustava (HIV, AIDS,…), rak (aktivni ili do 1 godine remisije), kardiovaskularne bolesti, bolesti limfnog sustava, bubrežne ili jetrene bolesti, Hepatitis A,B,C, Pacemaker, trudne su ili doje, osobe koje uzimaju steroide.

 

Tehnologija hladnih low level lasera

Zerona je prvi neinvazivni laser za preoblikovanje tijela koji efektivno uklanja masnoću bez negativnih nuspojava koje se javljaju kirurškim metodama. Zerona laser se u početku koristio kao pomoćno sredstvo prilikom liposukcije te je dokazano otpuštanje unutarstaničnih masnoća u limfni sustav. Primjećeno je da i samo korištenje lasera pomaže u smanjenju obujma tijela. Laser na masnoj stanici stvara prijelaznu poru te se lipidi iscjede iz masne stanice, volumen masne stanice se smanji i kolabira.

Prije izlaganja laseru masna stanica ima normalan oblik (Slika 4). Unutar minute izlaganja laseru, masna stanica se počinje pretvarati u prijelaznu poru (Slika 6-9). Ova pora dozvoljava prijelaz sadržaja stanice (lipidi) izvan same stanice (slika 7). Jednom kad se masna stanica isprazni (slika 10), sadržaj prelazi u limfni sustav pomoću kojeg se izluči iz tijela normalnim putem detoksikacije. Mnogobrojna istraživanja su dokazala efektivnost neinvazivne procedure Zerona na preoblikovanje tijela. U prosjeku, pacijenti gube 9 cm na referentim točkama poput struka, bokova, bedara i stražnjice. Placebo grupe su izgubile samo 1 cm.

Zerona laser pruža pacijentu sigurnu alternativu kirurškim metodama. Nema potrebe za anestezijom ni bandažama. Za razliku od drugih neinvazivnih metoda, Zerona laser ne djeluje pomoću zagrijavanja tkiva (što može izazvati nelagodu). Nema vremena oporavka te se pacijenti mogu odmah nakon tretmana vratiti dnevnim aktivnostima.

 

Lasersko smanjenje obujma tijela

Mnogi od nas imaju problem sa postizanjem izgleda tijela kakvo priželjkuju. Bez obzira da li se radi o genetskim predispozicijama ili načinu života, teško je utjecati na neke dijelove tijela. Zerona laser je stvoren kako bi Vam pomogao.

Sa laserskom terapijom smanjenja obujma, Zerona emulizira masnoću sa teško dostupnih mjesta tijela i stimulira njen prirodni proces izlučivanja putem limfnog sustava. Zerona tretmanom, 6 tretmana tokom dva tjedna u prosjeku se gubi 10.1 cm. Za muškarce i žene, to je drastična promjena više od jednog konfekcijskog broja. Kod muškaraca, masnoće se najviše skupljaju u području trbuha, dok kod žena u bedrima. U mnogim situacijama, bez mnogo vježbanja i dijetom se ta masnoća ne može ukloniti. Zerona laser ciljana područja su trbuh, bokovi, ruke i bedra. Ako pacijent nije siguran da li je spreman za kirurški zahvat poput liposukcije, Zerona laser je prava alternativa kako bi se bezbolno uklonile masnoće.

Javite nam se za više informacija o proizvodu!

  Close
  Close
  Wishlist
  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare
  Close